Mai puţini şoferi în Gorj

Criza financiară se simte şi la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducerea şi Înmatriculare a Vehiculelor. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, atât numărul maşinilor înmatriculate cât şi a gorjenilor care vor să devină şoferi a scăzut considerabil. Reprezentanţii Serviciului de Permise şi Înmatriculări cred că de vină pentru această situaţie este lipsa banilor.

„Comparativ cu anul trecut au fost înmatriculate mai puţine autovehicule, asta probabil din cauza taxelor foarte mari şi a crizei financiare”, a declarat comisarul Ştefan Ţacu.

Nu numai numărul maşinilor înmatriculate a scăzut considerabil în acest an dar şi numărul gorjenilor care doresc să devină şoferi „De asemenea a scăzut şi numărul candidaţilor înscrişi pentru susţinerea probei teoretice a examenului auto. Probabil gorjeni nu-şi mai permit să facă şcoala de şoferi din cauza taxelor. Anul trecut în perioada asta examinam zilnic aproximativ 100 de candidaţi iar numărul lor a scăzut la 70”, susţine Ştefan Ţacu.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: