Maioreanu aşteaptă din iulie o funcţie în CE Oltenia

Termenul de depunere a CV-urilor pentru Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a expirat vineri. Sute de persoane vor sa facă parte din conducerea celei mai mari companii energetice din ţară. Printre cei care aspiră la o funcţie în CEO este şi consilierul judeţean al USL, Andrei Maioreanu.

Peste două sute de CV-uri au fost depuse pentru ocuparea funcţiei de director executiv al CEO şi pentru calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere al companiei. Firma de recrutare angajată de Ministerul Economiei a intervievat deja 50 de persoane. Loreda Tehodorescu, managerul acestei firme, a declarat că din judeţul nostru si-au depus CV circa treizeci de persoane. Printre acestea este şi Andrei Maioreanu.

Acesta crede că are experienţa necesară în acest domeniu pentru a fi în Consiliul de Supraveghere al companiei. Maioreanu şi-a depus CV din iulie, dar în locul său în Consiliu a ajuns Georgiana Porumbel, fiica directorului de la Doina Gorjului. “CV-ul l-am depus din luna iulie. Este un CV care se află în baza de date a firmei de recrutare şi aşteptăm recrutarea membrilor din Consiliul de Supraveghere pentru patru ani”, a menţionat consilierul judeţean.

Mai mult, spune că selecţia nu se va face politic. “Mă recomandă o activitate de peste 23 de ani depusă în zona mineritului şi energiei. Categoric este vorba despre o activitate ce trebuie să se desfăşoare luând în calcul ce ai făcut până acum din punct de vedere profesional, nu politic”, a declarat Maioreanu.

Firma de recrutare va desemna directorul general şi membrii Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia până în decembrie.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: