Maioreanu i-a cerut unui primar să îl laude

Lucrările la rețeaua de gaze din comuna gorjeană Drăguțești, satul Iași, vor începe în această săptămână. O veste bună, dar și un prilej pentru politicieni să se laude sau să fie lăudați.

Primarul din Drăguțești, Ion Dumitru Popescu, nu a fost deloc zgârcit cu laudele, unele la cerere. “Marți începe lucrarea la rețeaua de gaze naturale din satul Iași. A fost un efort foarte-foarte mare din partea noastră, am făcut zeci de drumuri la București. Le mulțumesc oamenilor care m-au ajutat. Chiar spunea domnul Maioreanu: vă rog să aduceți aminte și de mine că v-am ajutat la acest proiect. Domnul Weber, domnul Cosmin Popescu sunt oamenii care m-au ajutat la realizarea acestui proiect”, a spus Popescu la Radio Accent.

Andrei Maioreanu este secretar de stat în Ministerul Energiei, cu susținerea PSD Gorj, Mihai Weber este deputat, iar Cosmin Popescu președintele Consiliului Județean Gorj.

Primarul a spus că satul nou din Iași este format în mare parte din oameni care au venit din zonele demolate din bazinul carbonifer. Cei mai mulți au doar 250 mp în curte și au mari probleme în a depozita cărbunele sau lemnul de foc.

“Lumea este foarte bucuroasă, oamenii mă opresc pe stradă și îmi mulțumesc pentru acest proiect. Vom introduce rețea de gaze în toată comuna, răbdare să fie”, a mai spus Dumitru Popescu.

Primarul estimează că lucrarea în satul Iași va fi finalizată în 2020, când oamenii își vor putea branșa gospodăriile la rețea. (A.A.)

Vizualizări: 1,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: