Cârciumaru, supărat pe ministrul Cuc: A venit, a promis și nu s-a făcut mare lucru

Senatorul Florin Cârciumaru s-a declarat supărat pe colegul său de partid Răzvan Cuc de la Ministerul Transporturilor. Cârciumaru a explicat și motivul supărării: Cuc nu a făcut mai nimic pentru deblocarea lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu, deși a venit aici și a promis acest lucru de mai multe ori.

Florin Cârciumaru a făcut mai multe interpelări în ceea ce privește stadiul lucrărilor și i-a cerut soluții ministrului Transporturilor.

S-a declarat dezamăgit că Răzvan Cuc s-a limitat doar la a promite. „Cu toate că facem parte din același partid, m-am supărat și pe domnul ministru. A venit de două ori la Târgu Jiu, a promis, dar nu s-a făcut mare lucru. Doar ce știu că, la ora actuală, s-a rezolvat problema cu demolarea caselor și s-a plătit și suma pe ultima casă, că primăria a înaintat foarte mult în ceea ce privește cadastrarea traseului respectiv. Compania este în faza de analizarea a ofertelor”, a spus senatorul Cârciumaru.

Lucruri concrete, a adăugat Cârciumaru, nu se întâmplă nici în cazul celorlalte proiecte mari din Gorj. „Am făcut atâtea interpelări la Minister. Analiză oferte este și răspunsul  pentru podul de la Lainici și parcarea de la Lainici, drumul expres. Sunt lucruri care se mișcă destul de greu cu toate că noi am insistat, am făcut tot ce depinde de noi, am folosit toate pârghiile noastre, interpelări, discuții cu ministrul”, a mai declarat Cârciumaru, la Radio Accent.

Vizualizări: 1,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: