Iohannis: De când sunt eu în politică, PSD promite oltenilor un drum rapid

Președintele României, Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidențiale pentru un nou mandat, a fost prezent sâmbătă la Craiova, pentru a participa la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud-Vest Oltenia, care reuneşte circa 1.500 de membri ai partidului, parlamentari, aleşi locali şi simpatizanţi.

„Am venit cu mașina de la București pe drumul de la Pitești la Craiova. M-am așteptat să găsesc pe undeva o bucată de drum rapid sau autostradă. De când sunt eu în politică, PSD promite oltenilor un drum rapid care să lege Craiova de Pitești, ba o autostradă. Dacă ați văzut-o voi, am văzut-o și eu", a spus Klaus Iohannis.

Şeful statului a arătat că guvernanţii nu au realizat nici spitalul regional din Craiova.

"PSD-ul, de când ştiu eu, promite cu bani europeni, desigur, acele spitale mari, regionale şi aici, în Craiova. Nu ştiu, cunoaşteţi adresa acestui mare spital regional? Eu nu! Ba mai mult, acum câteva săptămâni, doamna ministru al Sănătăţii, desigur, ne asigura că primele studii de fezabilitate vor fi comandate în această toamnă. Vă daţi seama ce bătaie de joc la adresa românilor, vă daţi seama? După ce au guvernat atât timp, acum ne spun că vor începe hârtiile. Deci, spitale nu avem", a mai spus Iohannis. (A.A.)

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: