Mama bărbatului decedat după vaccin: Mă pun la somn în lacrimi, mă trezesc în lacrimi

Mama bărbatului care a decedat după ce s-a imunizat cu vaccinul de la AstraZeneca a făcut primele declarații. Femeia în vârstă de 78 de ani este convinsă că fiul său a decedat după ce s-a imunizat, mai ales că acesta și nimeni din familie nu aveau boli de inimă.

Cu lacrimi pe obraz și cu sufletul sfâșiat de durere, gorjeanca mai spune faptul că a vorbit cu fiul său la telefon duminică seara, iar acesta i-a confirmat că este bine. El s-a vaccinat pe 28 februarie, iar pe 1 martie, la serviciu, i s-a făcut rău, a fost dus la spital, unde a făcut infarct miocardic.

”Am vorbit duminică seara și mi-a zis că este acasă. Luni dimineața a plecat la serviciu și acolo am auzit că i s-a făcut rău. Dacă a murit din vaccinul acesta, eu ce să mai zic? Știam că se va vaccina. Și eu am făcut prima doză, dar pe cel de la Pfizer. El pleca prin magazine și a zis ca să se imunizeze și el împotriva virusului. Nu a avut probleme. Noi suntem o familie în care nimeni nu a suferit de inimă. Am aflat și eu acum la televizor că este un loc cu probleme. Simt o mare durere în suflet și multe lacrimi. Mă pun la somn în lacrimi și mă trezesc în lacrimi”, a spus mama bărbatului decedat.  

Bărbatul decedat avea 47 de ani și era inginer în cadrul Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj.

Vizualizări: 4,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: