„Mama”, condamnată pentru trafic de droguri

O femeie de 58 de ani, din orașul Rovinari, a fost condamnată, joi, la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru trafic de droguri de risc. Carmen Kasgari Pour Gholamreza, zisă „Baba” sau „Mama”, este acuzată de 499 de acte materiale de trafic de droguri.


Femeia se află în arest din luna aprilie a anului trecut. Potrivit DIICOT Gorj, inculpata, în perioada 2019 - 2021, a procurat diferite cantități de droguri de risc (cannabis) de la diferite persoane, droguri care au fost porționate, ambalate și vândute cu sume cuprinse între 50 și 400 lei/gram, către consumatori de pe raza județului Gorj.


Prin intermediul fiului său, consumator de droguri, femeia susține că a cunoscut un bărbat care i-a propus să vândă cannabis pentru el, așa că a pus pe roate o întreagă afacere. Drogurile erau aduse din Spania, inculpata obținând un profit de 6 lei/gram de cannabis vândut.


„Din procesul-verbal din data de 29.03.2021 de redare a discuțiilor înregistrate în mediu ambiental ale inculpatei, rezultă că aceasta își manifesta disponibilitatea de a vinde droguri de risc, prețurile la care acestea erau vândute, precum și cantitățile care au fost vândute de către aceasta în schimbul unor sume de bani de până la 1.000 de lei, stabilind modalitatea în care urmează să comunice în momentele în care dispunea de droguri de risc în vederea vânzării, respectiv prin aplicații tip chat”, potrivit informațiilor din dosar.


Tranzacțiile aveau loc în zona Artego, unde inculpata locuia.


Sentința Tribunalului Gorj nu este definitivă.

Vizualizări: 5,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: