Mamă cu copil în cărucior, lovită de mașină

Trei persoane au fost rănite duminică într-un accident rutier care a avut loc pe raza comunei Cătunele din județul Gorj. "Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că un tânăr de 21 de ani din comuna Cătunele, în timp ce conducea un autoturism pe D. 671/B Cătunele, din direcţia satului Valea Perilor către municipiul Motru, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod şi s-a răsturnat", arată IPJ Gorj.

Revenind pe partea carosabilă, autoturismul a acroşat o tânără de 27 de ani şi pe fiul acesteia de un an, ambii din comuna Cătunele, care se plimbau pe marginea părţii carosabile, minorul fiind într-un cărucior.

În urma evenimentului a rezultat rănirea unui tânăr, de 25 de ani, din com. Samarineşti, pasager în autoturism, cât și a celor doi pietoni - mamă și copil.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Motru pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, a precizat IPJ Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 11,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: