Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mamă, fiică și soție, bătute de bărbați

Un bărbat de 39 de ani din Tismana a fost reținut 24 de ore de polițiștii gorjeni după ce și-a bătut soția de 35 de ani, pe fondul consumului de alcool.

Un alt gorjean de 43 de ani, din Polovragi, a primit interdicție de a se mai apropia timp de cinci zile de fiica sa de 22 de ani, după ce a agresat-o. Tânăra, care are un copil mic, nu a solicitat intervenția ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Polițiștii din Bumbești Pițic au fost sesizați de o femeie de 58 de ani, din localitate, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată și agresată de fiul său. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un bărbat de 37 de ani, din comuna Bumbești Pițic, ar fi exercitat acte de violență asupra mamei sale și ar fi amenințat-o cu moartea. Femeia nu a solicitat să fie transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare și violenţă în familie. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar agresorul a fost evacuat din locuință, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia.

Vizualizări: 2,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: