Mama unui fost polițist din Motru, accidentată mortal de un cunoscut afacerist

Sfârșit cumplit pentru o bătrână, în vârstă de 78 de ani, din municipiul Motru. Eustația Globașu, mama unui fost agent de poliție motrean, a fost spulberată joi dimineață de o mașină, pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc pe Calea Tismanei, în zona intersecției cu strada care duce spre spital. Cel care a provocat tragedia este cunoscutul afacerist glogovean Aurel Popescu, în vârstă de 47 de ani, poreclit ”Moroiu”. Bătrâna a murit pe loc după ce a fost acroșată de autoturismul condus de afaceristul glogovean, fiind vorba de o Toyota Rav. Conform oamenilor legii, Aurel Popescu nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Aurel Popescu este administratorul societății Lorgis din Glogova, care se ocupă cu exploatarea lemnului. Afaceristul deține inclusiv o fabrică de brichetare a cărbunelui în Glogova. Acum doi ani, polițiștii gorjeni au descins la sediul firmei deținute de Aurel Popescu, într-un dosar de evaziune fiscală prin comercializarea ilegală de material lemnos. 

Vizualizări: 23,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: