Scandalagiu trimis la muncă în folosul comunităţii

Un scandal produs între doi bărbaţi la Telești s-a încheiat acum prin condamnarea agresorului și trimiterea acestuia la munca de jos, inculpatul primind o condamnare cu suspendare, prin care este obligat să presteze muncă în folosul comunităţii. David Zestroiu a fost găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe și a primit o pedeapsă de 1 an și 6 luni, executarea acesteia fiind suspendată cu un termen de supraveghere de 2 ani.

În acest timp, individul trebuie să fie permanent la dispoziţia autorităţilor judiciare, dar și să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria sau Școala Telești.

Pe lângă asta, inculpatul trebuie să facă rost de bani și pentru a-și despăgubi victima, precum și spitalul care a îngrijit rănile produse celui bătut. „Admite acţiunile civile şi obligă inculpatul să plătească părţii civile Fereganu Ionuţ suma de 5.000 lei cu titlu de despăgubiri civile, reprezentând daune morale, respectiv obligă inculpatul să plătească părţii civile Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu suma de 1.164,19 lei cu dobânda legală până la data plăţii efective, cu titlu de despăgubiri civile, reprezentând daune materiale. (...) obligă inculpatul să plătească părţii civile Fereganu Ionuţ suma de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, reprezentând onorariu de avocat, respectiv ia act că partea civilă Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu nu a solicitat obligarea inculpatului la plata de cheltuieli judiciare”, a decis Judecătoria Târgu Jiu, verdictul nefiind definitiv.

Vizualizări: 1,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: