Mandate prelungite pentru doi directori

Consiliul Judeţean Gorj a prelungit joi, 28 decembrie, mandatele directorilor de la două instituţii. Laurenţiu Diaconescu a fost desemnat, prin votul consilierilor judeţeni, să exercite cu caracter temporar funcţia de director general la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, iar Ovidiu Borugă pe cea de director la Serviciul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj. „Exercitarea cu caracter temporar se dă prin hotărârea Consiliului Judeţean pe an calendaristic. Formalităţile de organizare a concursurilor nu s-au finalizat astfel încât am fost obligaţi să mai emitem o hotărâre de Consiliu Judeţean prin care cele două persoane, la Protecţia Copilului şi la Serviciul Judeţean de Salubrizare, să exercite temporar până la organizarea concursului, dar nu mai mult de 6 luni”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Pentru funcţia de director la Serviciul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor, vacantată după ieşirea la pensie a lui Marcel Burciu, a fost organizat deja un concurs, însă toţi cei trei candidaţi care s-au înscris la selecţie nu au reuşit să treacă de proba scrisă. Printre aceştia s-a aflat şi Ovidiu Borugă, cel desemnat să conducă interimar unitatea.

Concursul pentru postul de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj va fi la sfârşitul lunii februarie. Fostul director Dumitru Cotrună şi-a pierdut funcţia, fiind sancţionat pentru o serie de abateri.

Vizualizări: 475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: