Vrea să-şi recupereze permisul în instanţă

Cântăreaţa de muzică populară Niculina Stoican încearcă să anuleze în instanţă o sancţiune primită în luna noiembrie a anului trecut. Artista a fost prinsă atunci circulând cu viteză, astfel că i-a fost suspendat permisul pentru trei luni.

Procesul intentat poliţiei de Niculina Eugenia Stănescu este la Judecătoria Târgu Jiu şi are primul termen de judecată data de 20 februarie.

În noiembrie anul trecut, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari anunţau că au depistat un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, care circula pe D.N. 66 Bâlteni, cu viteza de 121 km/h, pe sectorul de drum cu limită de viteză de 50 km/h.

Conducătoarea auto a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 1.305 lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Artista nu se poate lipsi de maşină, mai ales pentru o perioadă atât de lungă, pentru că locuieşte în Târgu Jiu, dar are serviciul la Craiova, acolo unde este director al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. Rămâne însă de văzut care va fi decizia judecătorilor.

Vizualizări: 7,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: