Un primar PNL din Gorj votează PSD. Află motivul!

Dumitru Tăloi, primarul comunei Ciuperceni, iese din nou din tiparul PNL. Deşi s-a ales cu un avertisment pentru că a declarat presei că nu va face campanie pentru Tudor Barbu, într-un interviu acordat la Accent Tv spune că-l va susţine, pentru un mandat de parlamentar, pe Ion Ciocea, primarul PSD al comunei Bustuchin.

Liberalul Dumitru Tăloi ţine neapărat ca un primar din Gorj să ajungă în Parlamentul României. Pentru asta spune că-l va susţine pe social-democratul Ion Ciocea. Tăloi a recunoscut că a fost unul dintre primarii care l-au susţinut pe Ion Iordache. Asta în condiţiile în care, la vremea respectivă, liderii PNL Gorj susţineau că niciun primar PNL n-ar fi semnat listele întocmite pentru susţinerea lui Iordache. „Eu am fost împotriva celor puşi pe listă de PNL, voiam ca un primar să ocupe un loc eligibil. Prima dată eu l-am propus pe domnul Bobaru, că e din partidul meu, dar dacă am văzut că nimeni nu e de acord şi că-l aruncă pe listă mai jos, să nu ajungă parlamentar, am fost de acord şi cu domnul Iordache”, a declarat Dumitru Tăloi, primarul comunei Ciuperceni.
Mai mult, spune că se bucură că Ciocea a fost votat pentru locul al doilea la Camera Deputaţilor, chiar dacă este de la PSD. „Foarte bine a făcut domnul Ciocea că s-a înscris pentru a candida. Eu vreau ca un primar din Gorj să ajungă în Parlamentul României, pentru că ştie cel mai bine cu ce probleme ne confruntăm. Mă bucur că Ion Ciocea este pe locul al doilea”, spune liberalul Dumitru Tăloi.
Contactat telefonic, Ion Ciocea a ţinut să-i mulţumească lui Tăloi şi spune că, dacă va fi lăsat să candideze, vrea ca odată ajuns in Parlamentul României să sprijine toţi primarii indiferent de culoarea politică şi să schimbe anumite legi care sunt extrem de stufoase.
ZVON
Potrivit unui zvon care circulă în ultima perioadă, listele PSD Gorj ar veni modificate de la centru. Mai exact, pe locul al doilea, ocupat în urma votului de Ion Ciocea, ar fi ajuns Mihai Weber. De asemenea, pe locul al doilea la Senat ar fi ajuns Bebe Ionică. Ion Ciocea spune că nu cunoaşte încă listele definitive, însă nu va accepta altă poziţie. „M-aş retrage automat de pe listă, locul al treilea nu-l accept. E munca mea, e votul câştigat în cadrul Comitetului Executiv. Nu cred că se va ajunge acolo, dacă sunt oameni care se respectă”, a declarat Ion Ciocea.

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: