Manta, despre Vîlceanu: Apare la televizor, dar tace prea mult

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, neagă un eventual interes pentru un mandat de europarlamentar. Alegeri vor fi anul viitor, dar listele nu sunt încă făcute. Vîlceanu susţine că vrea să îşi termine mandatul de deputat, valabil până în 2020. Fostul deputat Manta explică de ce Vîlceanu nu are şanse să fie pe loc eligibil la europarlamentarele de anul viitor.

Deputatul Vîlceanu spune că o discuţie despre o eventuală candidatură a lui la europarlamentare este inutilă, pentru că nu s-a pus problema. „Nu am discutat niciun fel de listă şi niciun fel de candidatură. Nu m-am arătat niciodată interesat de aşa ceva şi nu am avut niciun fel de discuţie. La noi în partid nu sunt discuţii pentru listele de europarlamentari. Eu am un mandat de deputat şi vreau să îl duc la capăt cât de bine pot eu”, a spus Vîlceanu la Radio Infinit.

 „Nu cred, deşi a dat din coate”

Fostul liberal Pantelimon Manta nu crede că Vîlceanu ar putea să prindă un post eligibil la europarlamentare. „Nu este exclus, dar personal nu cred că va candida pe un loc eligibil, chiar dacă a dat din coate pe acolo, este vizibil în mass-media. Are o prezenţă relativ agreabilă în mass-media, nu chiar foarte bună, pentru că tace prea mult şi atunci când iese la rampă, chiar la televiziuni, spune uneori lucruri banale. Dar, spre deosebire de alţii, care se prezintă mai rău, e bine. Nu este nici agramat, nici ilogic în exprimare, dar nici nu rupe gura târgului”, a spus Pantelimon Manta la Interviurile Infinit FM. „Nu poate prinde un post de europarlamentar, ar trebui să fie între primii şase-şapte oameni din partid”, a adăugat acesta.

Manta a spus că Vîlceanu are o parte bună, pentru că s-a afirmat în faţa conducerii centrale a PNL.

Vizualizări: 860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: