Belgher, sancţionat că-i face „ochi dulci” lui Romanescu

Suspendat din conducerea Partidului Mişcarea Populară pentru că îl susţine pe primarul liberal Marcel Romanescu. A păţit-o Leonida Belgher, până în această săptămână, vicepreşedintele PMP Gorj. Decizia a fost luată de conducerea partidului, după ieşirile în presă ale consilierului local de la Alimpeşti.

Leonida Belgher nu a vrut să facă prea multe comentarii pe marginea acestui subiect. Susţine că totul i se trage de la faptul că şi-a manifestat susţinerea pentru primarul PNL de la Târgu Jiu, Marcel Romanescu. „Dacă n-ai voie să mai zici nimic de un prieten, eu consider că e campanie o lună de zile. Dacă spui nişte lucruri despre Marcel Romanescu, eu mi-am atras multe antipatii. Eu nu vorbesc despre un partid, ci despre persoana Marcel Romanescu. Mi-au reproşat că îl susţin eu pe Marcel. Eu nu am ştiut că nu am voie să susţin un prieten. M-au suspendat din partid, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”, a declarat Leonida Belgher, la Radio Infinit.

De altfel, Belgher este convins că au fost presiuni şi asupra liderului Nicolae Daviţoiu, ca el să fie înlăturat din funcţie. „Ştiu ce se întâmplă, dar vreau să ţin pentru mine. Nu mai vreau să intru în polemici. Îmi ajunge câte bube am în cap. Am fost mereu un rebel şi am spus adevărul. Nu sunt supărat pe Nicolae Daviţoiu. Cred că au fost puse şi pe dumnealui nişte presiuni. Cineva din afara partidului a făcut presiuni să fiu demolat definitiv”, a mai spus Belgher.

Avertisment pentru consilierii din Alimpeşti

Măsura suspendării a fost luată în această săptămână. Odată cu suspendarea lui Belgher, liderii PMP Gorj au decis să avertizeze şi cei doi consilieri locali din Alimpeşti care nu ar mai fi în graţiile conducerii. „S-a luat decizia în Comitetul Executiv Judeţean. Am decis suspendarea domnului Leonida Belgher pentru o perioadă de trei luni pentru ieşirile repetate în presă şi a celor doi consilieri de la comuna Alimpeşti cu un ultim avertisment. Timp de trei luni, domnul Belgher are interzis să mai folosească titulatura de vicepreşedinte al PMP Gorj în intervenţiile mass-media pe care le va avea în perioada următoare”, a fost mesajul liderului PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu.

„Cei doi aleşi locali din Alimpeşti au fost sancţionaţi pentru că s-au dat cu PSD-ul, au votat hotărâri fără să le citească”, a explicat Leonida Belgher.

Vizualizări: 1,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: