Manta, supărat că a pupat degeaba „toate babele” în campanie

Zi animată ieri la sediul liberalilor gorjeni, acolo unde liderul filialei, Dan Ilie Morega, încerca împreună cu câţiva apropiaţi ai săi să explice scorul slab din alegerile din 30 noiembrie. În mijlocul conferinţei de presă şi-a făcut apariţia deja fostul deputat Pantelimon Manta, cel care a rupt gura târgului cu o declaraţie dezarmant de sinceră. Acesta a declarat, dezamăgit, că, în campania electorală, a pupat „toate babele” dintr-un sat şi nu a obţinut decât cinci voturi în localitatea respectivă. Fostul parlamentar PNL a făcut afirmaţia respectivă în contextul în care un coleg de partid de-al său, Dorin Vârjan, fost preşedinte al filialei în trecut, declara că rezultatele slabe ale liberalilor gorjeni sunt generate şi de felul în care candidaţii organizaţiei au strâns mâna alegătorilor şi i-au privit în ochi.

Manta asista de pe margine la declaraţia respectivă, iar la un moment dat a intervenit în discuţie şi a menţionat că vorbele lui Vârjan reprezintă teorie pură, în practică lucrurile stând cu totul altfel. „Ce strângere de mâini, am pupat eu toate babele dintr-un sat şi acolo am luat cinci voturi. Nu-i chiar aşa cum spuneţi”, a menţionat fostul deputat liberal. Acesta a candidat în colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor şi a obţinut doar 16,28% din voturi, Manta menţionând că se aştepta măcar la un procent de 25%. Vârjan a avut şi el o contrareplică, acesta susţinând că, poate, fostul deputat, nu le-a pupat pe alegătoarele sale aşa cum se aşteptau acestea, semn că liberalii îşi menţin încă buna dispoziţie şi fac haz de necaz chiar şi atunci când au pierdut o bătălie.

Interesant este însă că, după toată această scenă, postul de radio la care liderul PNL Gorj este acţionar a lansat în eter zvonul cum că Manta ar urma să plece din partid spre o altă formaţiune politică, asta deşi deputatul nu a spus nimic despre aşa ceva. Fostul parlamentar a precizat ieri doar că mai stă un pic pe margine până îşi face o analiză lucidă a situaţiei în care se află, Manta dând asigurări că nu va muri de foame dacă nu va mai fi deputat. Acesta este profesor universitar, activitatea de la catedră aducându-i în ultimii ani venituri duble în comparaţie cu cele de la deputăţie.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: