Manţog: Cei care decid în CEO ar trebui să gândească cu capul

Consilierul judeţean Ionel Manţog a comentat la Radio Infinit conflictul creat în jurul înfiinţării Complexului Energetic Oltenia. Manţog spune că este distrat de cum şi-au schimbat unii politicieni părerea faţă de acest proiect, pe care l-au contestat la un moment dat. Acesta spune că cei care răspund de acest proiect ar trebui să ia repede decizii cum ar fi stabilirea sediului companiei şi echipa de conducere, fără să gândească după pasiunile politice.

Reporter: Cum comentaţi ce se întâmplă în jurul acestui proiect-

Ionel Manţog: Eu sunt distrat de mişcările de „Hopa Mitică“ pe care le fac unii care acum şase luni în urmă, acum doi ani în urmă, contestau şi proiectul şi Electra şi proiectul CEO. Acum nu mai găsesc uşa de-a intra cât mai repede pe nişte posturi de conducere în CEO, nu mai prididesc să vorbească cât de important ar fi să vină şi o componentă hidro în actualul CEO.

Rep: Ce ar trebui să facă în continuare?

I.M.: Din punctul meu de vedere, o spun public, primul lucru pe care trebuie să-l facă actuala conducere a ţării, a judeţului, cei care sunt implicaţi în deciziile care se iau în perioada asta, trebuie să se clarifice sediul pentru că în funcţie de sediu se clarifică multe lucruri după aceea. Rămâne la Turceni, ce perioadă, se mută la Târgu Jiu, începând de când… Este o decizie esenţială pentru a stabili mai departe şi cum se organizează echipa de conducere.

A doua chestiune este echipa de conducere cu precizarea că această echipă de conducere trebuie să aibă în vedere proiectul CEO, nu proiectele lor personale. Proiectul CEO, care este un proiect de management de reformare a activităţii miniere şi energetice.

Rep: Cei care sunt implicaţi acum au interese personale?

I.M: Lăsaţi-mă să nu fac deocamdată comentarii pentru că dacă aş spune acum ceva nu aş face decât să otrăvesc atmosfera şi nu cred că mai e nevoie. Cei care decid în legătură cu treburile astea trebuie să-şi pună urgent picioarele în apă rece şi să gândească cu capul, nu cu pasiunile politice.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: