Manţog se aşteaptă la noi schimbări în componenţa conducerii CEO

Consilierul Ionel Manţog a făcut ieri la Radio Târgu Jiu câteva menţiuni vis-a-vis de conducerea Complexului Energetic Oltenia. Manţog crede că până la finalul anului tot vor i schimbări în această companie. Cât despre sediu, acesta spune că prolema ar trebui tranşată repede.

 ”În cele patru societăți comerciale există mulți oameni care au și pregătirea teoretică și experiența practică pentru a putea ocupa funcții de conducere. În fond, de foarte multă vreme se angajează foarte puțin sau aproape că nu se mai angajează ingineri economiști tineri, așa că resursele umane disponibile în CEO sunt arhicunoscute. Dintre ceea ce există la dispoziție alegerea reflectă anumite criterii, valori și criteriul politic, așa că din punctul meu de vedere problema nu se pune că e bună sau rea această conducere, problema este ca persoanele care au avizat această conducere să își asume răspunderea și rezultatele bune, care sper eu să fie și să se laude cu ele, sau să răspundă pentru rezultatele proaste pentru că așa este într-o societate deschisă. Ca în orice sistem deschis, care este la început, cu siguranță vor apărea schimbări și de structură organizatorică și de oameni. Până la sfârșitul anului eu mă aștept să fie schimbări”, a declarat acesta.

Ionel Manţog mai spune că ar trebui stabilit acum, nu peste câteva luni, dacă sediul va fi sau nu mutat. ”Trebuia stabilit de acum dacă se mută sau nu se mută pentru că ideea asta, că se mută peste patru luni sau peste șase luni... În patru luni sau în șase luni se pot întâmpla foarte multe lucruri”, mai precizat Manţog. Cât despre afirmaţia liderilor PSD, că în conducerea CEO se regăsesc oameni susţinuţi odată şi de PDL, Manţog spune că acest lucru nu poate să însemne decât că nu au fost numiri politice. ”Poate că opinia publică își revizuiește atitudinea referitor la așa-zisele numiri politice. Iată că se demonstrează acum că acei oameni care au fost pe funcții nu au avut culoare politică și pot rămâne în continuare directori”, a adăugat Manţog.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: