Maraton de audienţe la noul primar Romanescu

Aproximativ 80 de persoane au venit, joi dimineață, la biroul primarului Marcel Romanescu cu diverse probleme. Oamenii s-au înscris în audiență, dar ar putea reveni și săptămâna viitoare la ușa primarului. Asta pentru că nu a fost timp pentru a discuta cu toți cei prezenți.

Cei care nu au avut probleme urgente au făcut cale-ntoarsă. Vor reveni peste o săptămână să-și spună doleanțele. „Sunt foarte multe probleme legate de locuințe, de partea de fond funciar. Din ceea ce am văzut pe agenda primită de dimineață, ne-am făcut un calcul legat de cât ar putea să dureze acestea audiențe. Mai mulți au fost programați și pentru săptămâna viitoare, joi. Cei care nu aveau urgențe maximă. Asta pentru a-i putea cuprinde în toată activitatea pe care o desfășor pe cei care au urgențe. Cred că până la ora 17.00 voi rămâne la birou, în audiențe”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Lasă politica deoparte

Deși unele voci din PNL s-au grăbit să declare că Marcel Romanescu ar trebui să preia frâiele organizației județene a partidului, acesta nu este interesat de funcție. Romanescu a declarat că va lăsa deoparte politica atâta timp cât va fi primar. „Este exclus să vreau șefia partidului. Mă interesează în mod deosebit Primăria Târgu Jiu și cetățeanul din Târgu Jiu. Din acest punct de vedere, o să mă vedeți mult mai puțin implicat în activitatea politică. Mă veți vedea foarte implicat în activitatea administrativă, la toate întâlnirile care, la momentul acesta, îmi ocupă foarte mult timp. Cred că ieri (n.r. miercuri), am ajuns acasă la ora 19.00 și am mai avut puțin timp cu familia mea”, a conchis primarul.

În prezent, Marcel Romanescu este președintele organizației municipale a PNL.

Galerie foto



Vizualizări: 1,938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: