Managerul de la Novaci, reconfirmat pe post. Ce planuri are pentru spital

Emil Grigorie, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci, a fost reconfirmat pe postul de conducere în urma concursului susţinut miercuri în unitatea spitalicească. Grigorie a obţinut nota 9.69, având planuri mari pentru spitalul din localitate în următorii trei ani. Unul din proiecte vizează înfiinţarea unui compartiment de neurologie la nivelul unităţii spitaliceşti.

Managerul Spitalului Orăşenesc Novaci, Emil Grigorie, va rămâne în fruntea instituţiei în următorii trei ani, reuşind să treacă cu notă aproape maximă de comisia de evaluare formată, printre alţii, din directorul spitalului din Târgu Cărbuneşti, Constantin Târziu, şi directorul spitalului din Sadu, Aurel Stolojanu.

Unul din proiectele forte ale planului de management constă în înfiinţarea unui compartiment de neurologie. Este vorba despre un compartiment de neurologie în cadrul secţiei Boli Interne, deocamdată. „Am acum un medic neurolog, dar am promisiuni ferme din partea unui medic neurolog rezident la Timişoara că va veni de la 1 ianuarie 2018 cu normă întreagă. Este de loc din Peştişani, este rezident fără post şi aproape că mi-a dat scris că va veni la spital după ce termină rezidenţiatul. Vreau să renovez spitalul pe fonduri europene şi mansarda să o transform în secţie de neurologie”, a declarat Emil Grigorie, managerul de la Novaci.

Secţia de ginecologie intră în restrângere

Personalul medical va fi şi el asigurat, dat fiind faptul că secţia de Ginecologie intră în restrângere din cauza nerentabilităţii. „Personalul va fi asigurat prin restrângerea activităţii secţiei de ginecologie, care nu funcţionează la parametri. Nu o închid, o restrâng, din secţie o fac compartiment pentru că este rentabilă. Am un medic ginecolog cu normă întreagă şi unul pe jumătate de normă”, a mai spus Grigorie, care a mai precizat că spitalul este pe un trend ascendent cu indicatorii făcuţi şi fără restanţe.

Vizualizări: 2,356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: