Marcaje turistice refăcute în judeţul Gorj

Salvamont Gorj a refăcut aproape toate traseele turistice de pe raza judeţului, având ca principal aliat în această acţiune societatea Policolor care a pus la dispoziţie vopseaua. În acest sens, tot circuitul de vizitare al Peşterii de la Cheile Olteţului a fost refăcut cu sprijinul societăţii, spune şeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu. „Societatea Policolor ne-a dat vopsea, iar noi cu această vopsea am vopsit toate traseele turistice. Toate marcajele, unde a fost nevoie să le refacem, am vopsit circuitul de vizitare de la peştera de la Cheile Olteţului. Sunt lucrări de întreţinere care se fac ori de câte ori este nevoie şi anul acesta Policolor a dat vopsea la 21 de judeţe din 24 câte au activitate Salvamont. A fost un ajutor binevenit şi se pare că acest ajutor va fi permanent”, a declarat Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj.

Totul face parte dintr-o campanie, „Culorile României”, fiind refăcute peste 300 de trasee turistice montane, precum şi renovarea a 25 de baze şi posturi Salvamont şi zece refugii. „Vom continua lucrările de întreținere a traseelor turistice până la toamnă, pentru a le facilita turiștilor și iubitorilor de sporturi montane practicarea în deplină siguranță în natură a activităților preferate”, a declarat Sabin Cornoiu.

Cele peste 5.000 de kg de vopseluri, emailuri și lac pentru lemn, în valoare de 56.600 de lei, au ajuns în 21 din cele 24 de județe din România care au activitate Salvamont.

Vizualizări: 378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: