Răzbunare la Motru. A stropit cu ulei de motor băncile de lângă bloc ca să scape de gălăgie

Răfuială neobişnuită a unui pensionar din Motru care a fost deranjat de faptul că tinerii din cartierul lui se strâng seara pe băncile de lângă bloc şi fac gălăgie. Bărbatul a umplut miercuri noaptea toate băncile cu ulei ars de maşină pentru a-i împiedica pe tineri să se mai aşeze la vorbă.

Toate băncile de pe Bulevardul Trandafirilor din Motru arătau joi dimineaţa desprinse parcă din filmele de groază. Pline cu ulei de maşină astfel încât nimeni să nu mai îndrăznească măcar să rămână în zonă. Cel care a comis fapta este, se pare, un pensionar care s-a arătat în repetate rânduri deranjat de faptul că tinerii se reunesc la aceste bănci să socializeze şi fac gălăgie. Primarul Grigore Jianu spune că a avut la un moment dat o solicitare din partea unui bătrân din zonă să mute băncile de la bloc, lucru pe care autorităţile l-au şi făcut, însă acum bărbatul pare să fie deranjat şi de băncile din apropierea blocului. „Aleea trece pe lângă blocul acestui bărbat şi seara se mai opresc tinerii acolo şi-l deranjează. M-am supus şi i-am luat băncile de acolo din apropiere, dar acum îl deranjează şi alea care sunt mai departe de el. Cred că după părerea dumnealui ar trebui să nu mai fie bănci pe aleea respectivă. Acum nu ştiu sigur dacă tot el este cel care a pus şi uleiul”, a declarat Grigore Jianu, primarul din Motru. Pentru a descoperi făptaşul, primăria a modificat poziţia camerei de supraveghere din zonă, astfel încât cel care face astfel de fapte să fie pus la plată.

Mobilizare pe Facebook

Între timp, tinerii din Motru s-au decis să-l sfideze pe cel care a făcut un astfel de gest aşa că şi-au dat întâlnire joi seara, tot la bănci. „Motru este ca-n Evul Mediu în ultimele zile. Crime, bătăi şi mai nou ulei pus pe bănci să nu mai stea tinerii noaptea pe ele. Şi vai! Ne pleacă tinerii din Motru pentru că specia pensionarului este în creștere. Pe zi evitați sa ieșiți afară din casă, este cod roșu. Pe seară se recomandă să ocupăm cât mai multe bănci prin oraş şi să socializăm. Atenţie! Este interzis mâncatul semințelor, nu ne uităm la tv, se stă pe o bancă”, a scris un motrean pe Facebook.

Galerie foto


Vizualizări: 4,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: