Marcatorul primului gol din Europa League la Târgu Jiu va juca în Liga 2

Atacantul lituanian care a evoluat cu Pandurii Târgu Jiu în Europa League, Deivydas Matulevicius, revine în fotbalul românesc, de această dată în Liga 2. Jucătorul care a marcat pentru Pandurii primul gol dintr-un meci de Europa League disputat la Târgu Jiu a semnat cu CSM Reșița.

CSM Reșița a perfectat primul transfer în mandatul noului antrenor Alexandru Pelici, pentru noua ediție a campionatului Liga 2, 2020-2021. Fostul jucător de la Pandurii, atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, ultima dată la echipa din Irlanda de Nord Glentoran, a semnat un contract pe un an cu trupa din Valea Domanului.

Matulevicius revine, astfel, în România, unde a mai jucat pentru Pandurii Târgu Jiu dar şi la FC Botoșani și Rapid, pentru primele două în Liga 1, iar pentru giuleșteni în Liga a 3-a.

Matulevicius a jucat cel mai mult în cariera sa la Pandurii, între 2012 şi 2015, fiind consemnat de istoria clubului gorjean ca primul marcator al unui gol pentru Pandurii, într-un meci din Europa League disputat pe terenul de la Târgu Jiu. El a marcat în partida susţinută de Pandurii cu Levadia Tallin pe 25 iulie 2013, meci câştigat cu 4-0 de gorjeni, goluri marcate de Matulevičius ('7), Erico da Silva ('35, '57) şi Nicandro Breeveld (39).

În cariera sa, Deivydas Matulevicius, care are 33 de meciuri și 5 goluri la echipa națională a Lituaniei, a jucat la Interas-AE Visaginas, FC Vilnius (ambele din Lituania), Odra Wodzislaw (Polonia), Zalgiris Vilnius (Lituania), KS Cracovia (Polonia), Pandurii Târgu Jiu (România), Tobol (Kazakhstan), FC Botoșani (România), Royal Excel Mouscron (Belgia), Hibernian (Scoția), KuPS, KuFu-98 (ambele din Finlanda), Rapid (România), Kauno Zalgiris (Finlanda) și Glentoran (Irlanda de Nord).

La această echipă din urmă, la care s-a transferat la începutul lunii februarie 2020, a apucat să joace doar 66 de minute în trei meciuri, de fiecare dată începând ca titular și fiind schimbat.

Galerie foto


Vizualizări: 1,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: