Pandurii speră să readucă asociaţii lângă echipă

Pandurii Târgu Jiu nu are încă un viitor cert, deşi a rămas în Liga 2 graţie îngheţării unei părţi din eşalonul doi. Conducerea clubului gorjean speră ca membrii asociaţi să revină alături de echipă chiar dacă, între timp, continuă procesul împotriva acestora la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Pandurii Târgu Jiu a câştigat procesele intentate acţionarilor în două instanţe, iar acum procesul este la ultima instanță, după ce membrii asociaţi au făcut recursuri. Chiar dacă au procese pe rol cu aceştia, directorul sportiv Camilian Floroiu spune că urmează să fie trimise noi adrese către membrii asociați, respectiv Complexul Energetic Oltenia, Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, pentru a reveni alături de echipa de fotbal locală.

„În momentul de faţă suntem cam la acelaşi nivel pe care l-am avut şi sezonul trecut şi aşteptăm acea decizie finală de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Nu avem nici o informaţie până acum, aşteptăm şi noi o decizie dar nu s-a dat nici un termen până în momentul de faţă. Vedem ce vor decide când vor decide şi, în funcţie de rezultat, putem să vorbim apoi de viitorul pandurilor şi despre modul cum vom continua competiţia. Deşi cred că vom reuşi să aducem foarte mulţi oameni lângă Pandurii, oameni care iubesc Pandurii Târgu Jiu, a spus Floroiu, care a precizat că se vor trimite din nou adrese către membrii asociaţi ai clubului cu invitaţia de a sprijini din nou Pandurii: „Mai mult decât atât, o să transmitem către fiecare membru asociat din nou, câte o invitaţie, pentru a-i chema să fie aproape de Pandurii Târgu Jiu pentru a încerca să relansăm acest club şi să îl ducem acolo unde îi este locul. Suntem datori să încercăm, cred că nu e nimeni atât de pornit să facă rău pandurilor şi sper că la un moment dat vor înţelege că Pandurii Târgu Jiu este un brand al oraşului Târgu Jiu, un brand al judeţului Gorj şi că fără implicarea lor se poate pierde acest brand”.

Membrii asociaţi ai clubului Pandurii au refuzat să mai asigure finanțare clubului din anul 2016, când au cerut insolvenţa acestuia. Pandurii a demonstrat ulterior, în două instanţe, că membrii asociaţi nu şi-au plătit obligaţiile asumate nici în perioada 2014 – 2016, acesta fiind de fapt motivul pentru care au cerut insolvenţa.

Vizualizări: 527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: