S-au stabilit semifinalele Cupei României, Dinamo joacă cu FCSB

Meciul dintre Dinamo şi FCSB  va fi capul de afiş după ce s-au stabilit duelurile din semifinalele Cupei României. Manșa tur este programată pe 24 iunie, în timp ce returul se va disputa pe 8 iulie. Finala se va desfășura pe 22 iulie şi, conform programării, urma să se joace pe stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova.

Miercuri, la Casa Fotbalului, s-au stabilit semifinalele Cupei României la fotbal.  Dinamo și FCSB se vor duela din nou în semifinalele Cupei României iar în cealaltă semifinală se vor întâlni Sepsi și Poli Iași.

Dinamo și FCSB s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat. Prima oară, cele două au remizat, scor 1-1, iar apoi dinamoviștii, pregătiți atunci de Dusan Uhrin, s-au impus cu 2-1. Chiar şi aşa, alb-roşii tot nu au reușit să se califice în play-off.

Echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri în timpul meciurilor, în cel mult 3 momente de întrerupere a jocului. De asemenea, cluburile vor putea înscrie pe foaia de meci maximum 20 de jucători, cu obligația ca 8 dintre aceștia să fie jucători formați la nivel național.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, susține că finala Cupei României s-ar putea disputa cu spectatori în tribune, caz în care s-ar juca la Craiova.


Finala Cupei României care este programată pe 22 iulie ar urma să se joace pe stadionul „Ion Oblemenco”.  „Dacă li se va permite accesul suporterilor pe stadion, cel puţin în aceste etape pe care le-am lucrat, atunci cu siguranţă ne dorim să jucăm la Craiova. S-a interpretat greşit că FRF este împotriva revenirii suporterilor pe stadion”, a declarat preşedintele FRF.

Vizualizări: 540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: