Fost căpitan la Pandurii, la un pas de Liga 1

Gorjeanul Denis Brînzan, și-a reluat antrenamente alături de FC Argeş, echipă care are posibilitatea de a promova în Liga 1 după meciurile din play-off. Argeşenii vor relua meciurile oficiale luna viitoare, iar fostul căpitan de la Pandurii ar putea ajunge în prima liga.

Denis Brînzan a părăsit Pandurii, echipa la care s-a format ca junior, şi la care a debutat ca senior, pentru a face un pas înainte. Împreuna cu noua sa echipă la care joacă din sezonul care se încheie acum, FC Argeş, fostul căpitan al gorjenilor de la Pandurii este acum la un pas de a juca în Liga 1.

Piteştenii au putut relua antrenamentele colective şi se pregătesc pentru meciurile din play-off unde speră în promovarea în Liga 1. „Ţinând cont de faptul că sunt doar şase echipe, vom avea doar cinci meciuri de jucat şi diferenţa e mică. Toată lumea din echipă, întreg staff-iul şi conducerea este focusată pe promovare. Avem un colectiv foarte unit şi am demonstrat asta, pentru că, de când a venit domnul Ionuţ Badea, nu am pierdut nici un meci”, a spus Denis Brânzan la Accent Tv menţionând că i-a fost mai greu în perioada pandemiei să se pregătească individual.

FC Argeș a început pregătirea normală luni seară când lotul coordonat de Ionuț Badea a dat startul primelor antrenamente de grup, cu toată echipa.

Piteștenii au terminat cele 14 zile de cantonament la sfârșitul săptămânii trecute, când au bifat și al treilea și ultimul test de depistare a virusului COVID-19.

Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: