Marcel Romanescu, la final de 2019: A fost un an greu

“A fost un an greu!” Așa descrie pe scurt primarul Marcel Romanescu anul ce stă să se încheie. Edilul a mărturisit că are speranțe mari de la 2020 mai ales că partidul său se află la guvernare. Romanescu speră să fie sprijinit să continue proiectele deja pornite și să mai primească fonduri de la București.

Cea mai mare nemulțumire a primarului de la Târgu Jiu a fost faptul că au ajuns prea puțini bani la primăria pe care o conduce. Asta în comparație cu alte unități conduse de social-democrați. Marcel Romanescu are încredere că noul Guvern nu va mai vitregi municipiul de anul viitor.

La sfârșitul acestui an, Primăria Târgu Jiu a reușit să semneze contracte importante pe fonduri europene. “A fost un an destul de greu mai ales că nu am primit sprijinul pe care îl aștepta orice primar de localitate din partea autorităților centrale sau județene. Speranțe am ținând cont de faptul că, de la sfârșitul acestui an, avem un nou Guvern care a demonstrat că poate să sprijine autoritățile în general. Avem speranțe foarte mari pentru alocarea de fonduri și pentru susținerea proiectelor demarate în perioada anterioară”, a declarat primarul Romanescu, la Radio Târgu Jiu.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: