Marciuc: Facem angajări în fiecare lună, se pleacă pe capete

Liderul sindical Adrian Marciuc crede că vor fi prelungite contractele de muncă ale celor 600 de angajați veniți în această vară în  Complexul Energetic Oltenia. El mai spune că se pleacă pe capete din CEO și se fac lunar angajări. 


Adrian Marciuc speră că situația energetică de la nivel mondial va schimba optica cu privire la energia pe cărbune. În plus, problemele de personal se adâncesc. 

 ”O să vedeți la iarnă cu o să aibă nevoie de noi sută la sută. Eu mi-am schimbat optica de când cu acest război. Cred că și la Bruxelles trebuie să gândească foarte bine ce trebuie să facem energie produsă pe bază de cărbune. Eu zic că se va interveni și se va schimba acest plan. Nu vedeți și dumneavoastră. Avem nevoie de oameni, facem angajări în fiecare lună ne pleacă, ne pleacă pe capete oamenii la pensie”, a spus Marciuc la Radio Infinit.


Marciuc mai spune că aplicarea legii 197 ar duce la plecări masive din companie. Liderul crede că cele 600 de angajări pe 6 luni vor fi prelungite deoarece este nevoie de personal. 

”Eu bănuiesc că le vom mai da 6 luni de zile având în vedere situația în care stăm”, a spus Marciuc.

Vizualizări: 15,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: