Marea Britanie relaxează masiv restricțiile de intrare în țară începând din 7 ianuarie

Testarea înainte de intrarea în Marea Britanie va fi eliminată vineri, 7 ianuarie 2022, de la 4.00.

În același timp, testarea PCR de a doua zi poate fi înlocuită cu un test rapid, începând de duminică, 9 ianuarie 2022, de la 4.00, a anunţat joi, 6 ianuarie, compania aeriană low-cost Wizz Air, având în vedere modificarea regulilor de intrare în Marea Britanie.

În plus, pasagerii nu vor fi obligaţi să respecte măsura izolării până la primirea rezultatelor. Toate aceste modificări se aplică pasagerilor complet vaccinaţi, precizează operatorul.

În urma acestei decizii, Wizz Air anunţă zboruri cu tarife speciale de la 8,99 lire pe rute selectate către şi dinspre Marea Britanie, urmărind să sprijine pasagerii care intenţionează să călătorească în Marea Britanie în viitorul apropiat.

Oferta este disponibilă între 6 şi 7 ianuarie pentru toţi pasagerii Wizz, la biletele rezervate online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil înainte sau în data de 28 februarie 2022.

Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul Wizz Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Vizualizări: 963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: