Maria Constantin, o nouă acuzaţie: Mi-a dat ţeapă!

Fosta solistă de la Doina Gorjului este acuzată de patronul unui local din Bucureşti că i-a dat ţeapă cu spectacolul de Revelion. Artista a decis să cânte în Italia, pe bani mai mulţi, iar afaceristul se plânge acum că a pierdut bani cu promovarea programului artistic de Anul Nou. Impresarul Mariei Constantin o apără pe solistă şi nu înţelege supărarea afaceristului, de vreme ce nu a fost parafat un contract.

Pentru 390 de lei, bucureştenii erau invitaţi la o megapetrecere de Revelion, cu un meniu ales pe sprânceană şi cu un program artistic pe măsură, avându-i cap de afiş pe Mihai Napu Band, Marcel Pavel şi Maria Constantin.

Între timp, Maria Constantin a acceptat o ofertă mai bănoasă în străinătate, fapt ce l-a înfuriat pe omul de afaceri bucureştean. „Am pierdut 3.000 de euro, bani investiţi în bannere, promovare pe Facebook, afişe. S-au vândut şi s-au rezervat aproximativ 300 de bilete. Ne-am înţeles dintr-o discuţie cu Maria Constantin pe o sumă de 1.500 de euro, să cânte 40 de minute. Însă, zilele trecute l-am sunat pe impresarul ei să îi spunem că programul din noaptea de Revelion se decalează cu cinci minute şi atunci am aflat că Maria are deja programat un spectacol în Italia. Dacă nu îi sunam impresarul, aflam poate în ultimul moment că Maria nu mai vine şi ne trezeam fără artist. Impresarul Mariei acum ne tot plimbă de pe o zi pe alta. Din câte am înţeles, Cosmin (n.r – impresarul) şi Maria vor să meargă să cânte în Italia pentru că între ei doi sunt alte interese, mai personale. Nu am semnat un contract cu ea, nici avans nu i-am dat, e adevărat, însă am avut încredere în aceşti oameni”, a declarat Eugen Culda, patronul localului bucureştean, pentru click.ro.

Maria Constantin, apărată de impresar

Impresarul Mariei Constantin i-a luat apărarea solistei. „Atâta timp cât nu este contract, nu văd de unde această supărare. Între Maria şi reprezentanţii acelui local nu s-a încheiat absolut nici un contract, nu am primit nici avans, aşa cum se procedează. Cât priveşte spectacolul de Revelion din Italia, deja se lucrează la acte şi aşteptăm şi un avans. Văd că fiecare are dreptul la replică în ziua de astăzi, toată lumea poate să spună orice despre toată lumea fără dovezi”, a declarat Cosmin Man, impresarul Mariei Constantin, pentru click.ro.

Vizualizări: 11,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: