Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Smiley, întâmpinat cu pâine și sare la Târgu Jiu

Renumitul cântăreț Smiley a ajuns marți, 23 aprilie, la Târgu Jiu. Artistul a mers la Universitatea ”Constantin Brâncuși” (UCB), unde a stat de vorbă cu studenții. Deschis la întrebările și curiozitatea tinerilor studenți, Smiley le-a dezvăluit experiențe inedite din cariera sa, dar și lucruri care îi vor ajuta pe aceștia să-și construiască o carieră solidă în domeniul ales. ”Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului a stat de vorbă cu studenții Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Smiley, căci despre el este vorba, le-a prezentat studenților provocările pe care le-a întâlnit în carieră și le-a vorbit acestora despre industria muzicală și copilăria sa. Smiley a fost întâmpinat cu pâine și sare de reprezentanții Universității "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu”, a declarat Iulian Țimpea, purtătorul de cuvânt al universității târgujiene.

Evenimentul s-a desfășurat în Amfiteatrul „Horațiu Mălăele”. Artistul a strâns în jurul său o mulțime de studenți.

Smiley este  unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, cu o carieră muzicală de aproape două decenii. Este cântăreț, compozitor, producător, prezentator și entertainer. De 11 ani, Smiley este și antreprenor. În 2008, a fondat prima casă de discuri și producție muzicală independentă din Români- HaHaHa Production. Acțiunea de la Târgu Jiu a avut loc în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine” al companiei americane CGS (Computer Generated Solutions), care se desfășoară în 6 universități din țară.

Galerie fotoVizualizări: 4,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: