Marin Condescu îşi caută înlocuitor

Marin Condescu este în căutarea unui înlocuitor în fruntea Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME) şi a Clubului Sportiv Pandurii. El a spus că la acest moment rămânerea sa în funcţie este necesară deoarece nu a identificat persoane care să preia aceste responsabilităţi.

Marin Condescu a comentat la Radio Târgu Jiu declaraţia lui Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia, care s-a arătat dispus să organizeze alegeri în sindicate la care să participe toţi minerii. Condescu a declarat că administraţia se amestecă în treburile federaţiei. „Am văzut multe amestecuri în treburile federaţiei. Îşi dau cu părerea cei din administraţie fiind atotştiutori şi atotstăpânitori peste tot cum se fac alegerile. Fiecare organizaţie, fie că e la sindicat, fie că e la partid  are propriul său statut şi propria lege. Nimeni de la partid, nu cred că aţi văzut, la nivel central să fie ales de toţi membrii de partid. La fel şi la sindicate, sunt anumite niveluri când reprezentanţii sunt aleşi prin reprezentanţi ai salariaţilor“, a spus el la Radio Târgu Jiu.

Condescu a vorbit şi despre cel care îi va lua locul. „Continuitatea mea în fruntea federaţiei ca şi la club este acum, ca să spun aşa, necesară pentru că nu găsesc alte soluţii şi sper să identificăm în perioada imediat următoare acel lider care să-şi asume toate aceste responsabilităţi. Suntem foarte conştienţi că asupra oricăruia dintre ei vor fi responsabilităţi enorme. Atunci când dispare paratrăsnetul altcineva trebui să-i ia locul“, a declarat acesta.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: