Marius Baldovin, absolvent de facultate cu acte în regulă

Marius Baldovin, gorjeanul devenit celebru din cauza pasiunilor neîmpărtăşite pentru mai multe tinere din show-biz-ul românesc româneşti, a îmbrăcat vineri roba de absolvent al Facultăţii de Ştiinţe, specializarea asistenţă-socială, din cadrul Universităţii Petroşani. Ca o adevărată vedetă asaltată de admiratori, Baldovin s-a fotografiat cu mai multe colege de facultate.

Bucuria absolvirii facultăţii nu l-a făcut pe Baldovin s-o uite pe Oana Zăvoranu. Acesta spune că vrea să-i facă în ciudă Oanei Zăvoranu şi să urmeze Masteratul. „Vineri a fost o zi specială pentru mine, nici nu ştiu cum au trecut anii de facultate aşa de repede. Mă bucur că perseverez pe zi ce trece şi că nu mă interesează ce spune lumea de mine. Eu să fiu sănătos şi să ajung cineva în viaţă pentru că toată lumea m-a criticat. Mă bucur că am terminat cu bine Facultatea de Ştiinţe, specializarea Asistenţă Socială. Am avut emoţii, am plâns, am râs în cei trei ani de facultate împreună cu colegii mei. Vreau să-i fac în ciudă Oanei Zăvoranu şi tuturor care m-au criticat spunând fie că sunt nebun sau că nu sunt sănătos”, a declarat Marius Baldovin.

Acesta a mai precizat că nu va renunţa la muzică. „Eu vreau să ajung ceva în viaţă şi să perseverez meseria pe care o port ca o mănuşă, asistent social. Bineînţeles, nu mă las de muzică nici în ruptul capului. Muzica e viaţa mea şi pe deasupra o să scot un album cât de curând pentru fanii mei care îmi ascultă piesele şi mă îndrăgesc, aşa cum sunt eu”, spune Baldovin.

Vizualizări: 258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: