Primarul Hanu, în postura de socru mare

Emoţii mari pentru primarul din Motru, asta pentru că îşi însoară băiatul cel mic, devenind astfel pentru prima dată socru. Mai mult decât atât, primarul Dorin Hanu este şi cel care va oficia cununia civilă la primărie. Evenimentul la care sunt aşteptate peste 500 de persoane va avea loc la finele acestei săptămâni, petrecerea desfăşurându-se la restaurantul lui Mihai Râmescu.

Nuntă mare se anunţă la finele acestei săptămâni la Motru. Primarul Dorin Hanu îl însoară pe Viorel, cel mai mic dintre fiii săi. Aleasa inimii sale, Alexandra Arjoca, este şi ea din Motru. Cei doi s-au cunoscut pe când urmau cursurile liceale, iar acum la finalizarea studiilor universitare au decis să-şi unească destinele.

Săptămâna este una foarte aglomerată pentru primarul Dorin Hanu, care a hotărât să se ocupe personal de organizarea evenimentului. „Sunt foarte ocupat zilele acestea, am  nunta copilului cel mic sâmbătă şi mă ocup de pregătiri. Fata e din Motru, a fost colega lui din clasa la X-a. Au amândoi 25 de ani, au terminat facultatea, unul la Timişoara, celălalt la Bucureşti. Sunt bucuros pentru ei fiindcă s-au găsit, se iubesc şi asta e important pentru mine”, a declarat Dorin Hanu.

Pe lângă faptul că se află pentru prima dată în postura de socru mare, primarul Dorin Hanu va fi şi cel care va oficia cununia civilă a fiului său. Edilul spune că va avea cu siguranţă emoţii, însă va încerca să şi le stăpânească. „Bineînţeles că eu voi oficia nunta. Este cea mai importantă căsătorie pentru mine şi probabil voi avea cele mai mari emoţii, pentru că nu-ţi căsătoreşti copilul în fiecare zi. În mod normal nu am emoţii, după nouă ani de când sunt la primărie, dar o să înţeleagă şi ei. Vor fi numai neamuri, prieteni, cunoştinţe”, a precizat Dorin Hanu. 

La nuntă vor lua parte câteva sute de persoane. Invitaţi la eveniment au fost şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, dar şi prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu. „Voi participa cu siguranţă. De fiecare dată când am posibilitatea şi timpul îmi permite, particip cu cea mai mare plăcere la astfel de evenimente”, a spus prefectul Claudiu Teodorescu.

Atmosfera va fi întreţinută de Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Olguţa Berbec, Ion Drăgan şi alţi artişti ai Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”.

URMEAZĂ

Primarul Dorin Hanu îşi va însura anul viitor şi celălalt băiat, pe Valentin, care este profesor de sport, dar şi fotbalist la Minerul Motru.  

Vizualizări: 257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: