Market Carrefour pe Axa Brâncuşi

Patru mini-marketuri Carrefour vor mai fi înfiinţate la nivelul municipiului Târgu Jiu, pe lângă hipermarketul care va funcţiona în cadrul Mall-ului. Unul dintre acestea va fi amenajat în centrul oraşului, chiar pe Axa Brâncuşi.

Locurile unde vor fi înfiinţate cele patru supermarketuri au fost stabilite de şeful Carrefour la nivel de ţară, după ce s-a consultat cu primarul Florin Cârciumaru. „Din discuţiile pe care le-am avut cu directorul general al Carrefour pe România, pot să spun că cele 4 mini-Carrefour vor fi amenajate în zona Hotel Gorj, în zona Restaurantului Bulevard de la gară, în zona străzii Ana Ipătescu unde se doreşte să vină şi Penny şi o locaţie încă nu au găsit-o, dar intenţionează să-l amplaseze în partea de nord a oraşului. Oricum, termenul de realizarea al acestora este  pentru 2014, cât se poate de mult, cu finalitate în 2015”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu. 

Unele amplasamente au fost deja achiziţionate, iar altele urmează să fie cumpărate, precum cel din zona de sud a oraşului, acolo unde terenul aparţine societăţii Minprest Serv Rovinari. Cel din zona centrală este deja în lucru. Se lucrează la amenajarea spaţiului din interiorul clădirii. Acolo, ca şi în locaţia din zona Gării, au funcţionat înainte baruri şi restaurante. Pentru cel de la Hotel Gorj, primarul a fost asigurat că aprovizionarea se va face numai noaptea şi numai cu maşini de dimensiuni mici.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: