Lista scurtă cu candidaţii la şefii de divizii din CE Oltenia

Concursul pentru selectarea noului Directorat al CE Oltenia devine din ce în ce mai interesant. Selecţia nu s-a încheiat încă, spune şeful Diviziei Energetice, Aurel Medinţu, care anunţă însă că în cursa pentru posturile de director au rămas cel puţin cinci persoane pe fiecare divizie în parte.

La aproape o lună de la încheierea perioadei de depunere a candidaturilor pentru noul Directorat al CE Oltenia, situaţia este încă incertă. Candidaţii au trecut prin fel de fel de teste însă nu au aflat deocamdată dacă au primit sau nu postul. Şi competiţia este una acerbă, spune Aurel Medinţu, precizând că pe fiecare Divizie au rămas în cursă mulţi candidaţi. „Nu s-a mai întâmplat nimic în ceea ce priveşte concursul, decât că am parcurs nişte etape. Acum probabil se prelucrează datele. Dacă se încheia selecţia mă gândesc că îmi spuneau dacă am luat sau nu. Ştiu că au fost mai mulţi concurenţi, şi la mine, pe Divizia Energetică. Din câte am înţeles au fost selectaţi pe lista scurtă vreo 5-6 pe fiecare divizie, la toate au fost mulţi candidaţi”, a declarat Aurel Medinţu, directorul Diviziei Energetice din cadrul CE Oltenia.     

Complexul Energetic Oltenia a angajat o firmă de recrutare, Quest Advisors care colaborează cu Transearch Internaţional, pentru găsirea celor patru persoane care să conducă compania. Este vorba despre Divizia Minieră, Divizia Strategie Dezvoltare, Divizia Financiară şi Divizia Energetică, conduse în prezent de Daniel Antonie, Ion Petroniu, Maria Scurtu şi Aurel Medințu. Maria Scurtu este singurul actual director care nu şi-a depus candidatura pentru a rămâne pe post.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: