Terenul licitat de Minprest, dorit de Carrefour şi Penny

Minprest Serv Rovinari va organiza luna viitoare o licitaţie pentru vânzarea terenului din zona de sud a municipiului Târgu Jiu. Este vorba de circa 4000 de mp, pentru care conducerea societăţii a propus un preţ de pornire a licitaţiei de circa 300 mii euro. Prin târg se zvoneşte că cei de la Carrefour şi Penny ar fi interesaţi să deschidă pe acest amplasament un supermarket.

Adunarea Generală a Acţionarilor a Minprest Serv Rovinari a aprobat scoaterea la vânzare a terenului din zona ANL-urilor de pe strada Plopilor a municipiului Târgu Jiu, lângă calea ferată. Licitaţia va fi una internaţională şi va avea loc în data de 22 august, la sediul societăţii Minprest Serv, din Rovinari. “Am dat anunţ în privinţa licitaţiei. Să vedem cine se prezintă la licitaţie. Până acum s-au arătat mai multe societăţi interesate. Preţul de plecare rămâne de 73 euro/mp”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul societăţii Minprest Serv Rovinari.

Prin târg se aude că cei de la Carrefour ar vrea să cumpere terenul respectiv. Informaţia este întărită şi de declaraţia făcută  la mijlocul lunii trecute de primarul Florin Cârciumaru, care anunţa că “în procent de 99% va veni şi Penny la Târgu Jiu şi se vor realiza în oraş 4 mini-Carrefour”.

Şi cei de la Penny, care vor deschide anul acesta un magazin la Rovinari, s-ar fi arătat interesaţi de achiziţia acestei suprafeţe de teren, susţin surse din Minprest.

Terenul în cauză a fost al CNLO şi era folosit în trecut ca depozit de antracit. A fost acordat societăţii Minprest la înfiinţare, reprezentând o parte din aportul de capital adus de companie în calitate de acţionar majoritar.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: