Marşul pentru Viaţă la Târgu Jiu: manifest și ateliere pentru copii

Asociația Down Art Therapy, alături de ProVita Gorj, desfăşoară cea de-a noua ediţie a Marşului pentru Viaţă la Târgu Jiu, care va avea loc pe data de 25 martie de la ora 13:00. Punctul de întâlnire este Biserica „Înălţarea Domnului”, zona paralela 45.

Scopul acestui eveniment este apărarea și afirmarea dreptului la viață de la concepție la moartea naturală, cât și sprijinirea mamelor în criză de sarcină ca să aleagă viața pruncului din pântece.

Este un eveniment apolitic și neconfesional.

„Nu există formular de înscriere, așteptăm la marș pe toți cei ce cred că dreptul la viață e cel mai important din lume, fără de care alte drepturi nu au nici o relevanță. Atei sau credincioși, e binevenit oricine crede că pruncul nenăscut e o ființă umană care are drept la viață, ca oricare dintre noi, cei născuți deja. Trist, dar adevărat, sunt peste 22 milioane avorturi oficiale din 1958 încoace. Cifra e mult mai mare, din cauze cunoscute. Demografic, pierim și unele ONG-uri seculare cer avort decontat de stat. Au mâinile pline de sângele celor avortați și morală zero”, a transmis preşedintele Asociației Down Art Therapy”, Radu Buţu.

De asemenea, în luna martie vor avea locși alte activităţi: Pe data de 21 martie- Atelier de Poveste la Biserica „Sfântul Stelian, Pe data de 22 martie- Atelier de Creaţie la Conacul Olarilor (Baia de Fier), cu Daciana Ungureanu, pe data de 23 martie, de la ora 09:00- Acatist la Biserica „Sfinţii Voievozi”, iar de la ora 20:00- Cruce de lumânări pentru pruncii ucişi (Piaţa Prefecturii).

Vizualizări: 773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: