Martinovic are ochiul vânăt

Fundaşul Novak Martinovic nu va lipsi la meciul cu Dinamo, deşi a părăsit terenul cu ambulanţa la ultimul meci de la Galaţi fiind transportat direct la spital.  Accidentarea acestuia, din minutul 20,  a fost una destul de gravă, fundaşul fiind imediat transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Contuzia suferită chiar în zona ochiului drept îl împiedica pe jucător să mai vadă, acesta fiind extrem de speriat în prima fază. 


Gălăţeanul care l-a lovit, Axente, a fost eliminat dar nu s-a dus la vestiare însoţind jucătorul sârb la ambulanţă pentru a-şi cere scuze. Medicii i-au tratat rana deschisă şi ochiul afectat, Martinovic revenind la teren după pauză cu ochiul umflat şi bandajat şi precizând că nu mai poate vedea cu acesta. Medicii i-au dat însă asigurări că va putea vedea după câteva ore din nou. Antrenorul Sorin Cârţu speră ca jucătorul să îşi revină rapid pentru a-l folosi etapa viitoare: „A fost un atac violent la faza accidentării lui Martinovic şi decizia de eliminare a lui Axente a fost normală. Nu ştiu cât de grav e pentru jucătorul meu care a părăsit terenul şi a plecat direct la spital, avea ochiul umflat rău după meci şi la un moment nu mai vedea deloc, dar sper să revină rapid la pregătire”.

Martinovic s-a putut antrena chiar a doua zi după meciul de la Galaţi, sâmbătă, când echipa a avut un antrenament de refacere precizând că vrea să evolueze la meciul cu Dinamo: „Nu a fost ceva foarte grav, ochiul nu mai e umflat şi nu mă mai doare. Cred că de luni mă voi antrena normal alături de colegi pentru că vreau să joc la meciul cu Dinamo”.
Ieri jucătorul sârb a fost convocat în lot de Sorin Cârţu, acesta urmând să evolueze la meciul cu Dinamo.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: