De azi se pot cumpăra bilete pentru meciul cu Dinamo

Suporterii care vor să se afle în tribune la meciul cu Dinamo şi nu sunt în posesia unui abonament o mai pot face doar procurând unul din cele 1000 de bilete care vor fi scoase la vânzare în această după-amiază. Clubul gorjean a anunţat ieri că se vor găsi la vânzare doar bilete la peluze, în cele două tribune mari locurile fiind ocupate de abonaţi.

Casa de bilete de la intrarea în stadion va fi deschisă azi de la ora 16:00 şi joi între orele 10:00 şi 18:00. Conducerea clubului Pandurii a anunţat pe site-ul oficial că preţul unui bilet pentru meciul cu Dinamo se păstrează la fel ca la partida cu Steaua, respectiv  20 de lei. Conform precizărilor Jandarmeriei, meciul cu Dinamo este considerat ca fiind unul cu grad ridicat de risc, urmând ca la acest meci să nu se mai acorde gratuităţi pentru femei şi copii.

Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a precizat ieri că nu sunt solicitări de bilete din partea suporterilor clubului Dinamo. Cu toate acestea, clubul oaspete anunţa tot ieri pe site-ul oficial că suporterii dinamovişti vor primi 350 de bilete pentru meciul cu Pandurii.

Galerie foto


Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: