Masa de Crăciun, mai bogată cu ziarul Pandurul

Ion Iacobescu din Târgu Jiu şi Marioara Sacagiu din comuna Runcu, sat Bâlta au intrat în posesia alimentelor pentru masa de Crăciun oferite de ziarul Pandurul. Cei doi cititori fideli ai acestei publicaţii au fost desemnaţi câştigătorii concursului „Masa de Crăciun costă doar 25 de lei” în urma extragerii din ziua de vineri, 17 decembrie.

Pentru a participa la concurs aceştia s-au abonat pe trei luni la Pandurul cu numai 25 de lei şi au câştigat un coş plin cu alimente în valoare de 250 lei. Ion Iacobescu care este şi vicepreşedintele Consiliului Persoanelor Vârstnice Gorj spune că nu este primul concurs al ziarului Pandurul la care a participat. Are abonament de un an şi jumătate şi îl va prelungi în continuare.  „Sunt abonat la ziarul Pandurul de vreun an şi jumătate. Ziarul pe acest an l-am dobândit printr-un concursul de joc de cuvinte şi acum am făcut din nou abonament şi voi face în continuare pentru că este un ziar care prezintă toate evenimentele în mod amplu, concret, fără părtinire. Eu sunt foarte mulţumit de acest premiu şi voi participa mereu la concursurile organizate”, spune Ion Iacobescu. O altă cititoare fidelă a cotidianului, care a venit la sediul redacţiei pentru a-şi ridica premiul este Marioara Sacagiu. „Sunt o cititoare fidelă a acestui ziar, care include articole din toate domeniile şi care ne informează foarte bine”, afirmă Marioara Sacagiu.

Concursul continuă

Concursul nu se termină însă aici. Următoarele extrageri sunt programate în zilele de 23 şi 30 decembrie. Oricine poate câştiga dacă se abonează pe trei luni la Pandurul şi dacă participă la extragerile săptămânale. Vă puteţi abona la factorul poştal sau la adresa redacţiei Pandurul din str. Unirii, nr. 36 (complex Gârdu, intrarea prin spate) sau la sediul Gorj TV din str. Traian, nr. 5 (Casa de Cultură a Sindicatelor, etaj 1) şi câştigaţi un coş plin cu alimente, băuturi răcoritoare şi fructe în valoare de 250 lei.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: