Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mașină abandonată în pădure de un tânăr fără permis

Polițiștii din Târgu Cărbunești au identificat joi în trafic, pe DE Țânțăreni, un autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, iar conducătorul acestuia nu a oprit la semnalele de oprire ale polițiștilor.

“S-a procedat de îndată la urmărirea autoturismului, acesta fiind găsit abandonat de către polițiști pe un drum forestier din comuna Tânțăreni, iar în urma verificărilor, în liziera pădurii, au fost identificați doi tineri, de 18 și 19 ani, din comuna Țânțăreni”, a transmis IPJ Gorj.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul de 19 ani, care nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, ar fi condus autoturismul, acesta nefiind înmatriculat în circulație.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Și un bărbat de 45 de ani, din comuna gorjeană Fărcăşeşti, a fost prins miercuri în timp ce conducea un autoturism pe DC 71 Fărcăşeşti, fără a poseda permis de conducere auto pentru vreo categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, a precizat IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: