Maşină „parcată” în Jiu

Nu i-a venit să creadă când a fost sunat şi i s-a spus că are maşina „parcată” în albia Jiului. E vorba despre un tânăr din Târgu Jiu care marţi spre seară şi-a lăsat maşina în apropierea cortului de pe insuliţă, cu gândul că vine şi o ia mai târziu, el plecând cu un alt prieten înspre Arcani. Câteva minute mai târziu după ce a plecat de lângă autoturism, a fost sunat şi anunţat că trebuie să se întoarcă întrucât maşina sa a ajuns în apa Jiului.

Greu de digerat o asemenea veste, mai ales că autoturismul fusese cumpărat de câteva zile, iar de luni avea inclusiv o cutie de viteze nouă.

„Era într-a întâia băgată 100% vă garantez, ştiu sigur lucrul ăsta pentru că am parcat-o şi am plecat cu un prieten. Când am ajuns la Arcani, m-a sunat un prieten şi mi-a spus că maşina mea e în Jiu. I-am spus că nu cred aşa ceva, iar când am venit, am văzut ce vede toată lumea”, a spus tânărul proprietar în discuţiile pe care le-a avut cu poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Ca să ajungă în Jiu, maşina a mers aproape 20 de metri singură. A trecut printre arborii plantaţi pe malul râului şi şi-a văzut singură de drum până când a intrat la apă.

Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, iar ceea ce se vede pe imaginile respective este confirmat şi de un martor ocular, un bărbat care se plimba cu bicicleta pe Insuliţă. „Efectiv maşina era aici, iar eu eram pe pista de biciclete. La un moment dat s-a auzit când a lovit strada peste care a trecut şi de acolo a sărit în apă. Eu cred că nu a fost trasă frâna de mână pentru că efectiv singură a plecat. A luat-o la vale şi nu s-a mai oprit decât în Jiu”, a spus martorul.

Proprietarului nu i-a venit să creadă că are un asemenea ghinion, tânărul luându-şi gândul că se va mai folosi vreodată de maşina respectivă.

Vizualizări: 6,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: