Mașină proiectată într-un TIR. O persoană a ajuns la spital

Două mașini s-au făcut praf la ieșirea din localitatea Bengești-Ciocadia, din județul Gorj. Un șofer neatent care circula cu viteză a pierdut controlul volanului într-o curbă, s-a izbit violent de o mașină care venea pe sensul opus și a proiectat-o pe aceasta într-un TIR. O persoană a ajuns la spital în urma impactului.

Din cercetările efectuate de politisti la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 33 de ani, din municipiul Ramnicu Vâlcea, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe DN 67, din direcția Târgu Jiu către Vîlcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu un alt autovehicul, condus pe banda 2 a direcției de mers Vâlcea-Targu Jiu, de către un bărbat de 31 de ani, din comuna Alimpești.

În urma impactului, autoturismul bărbatului de 31 de ani, din Alimpești, a fost proiectat într-un ansamblul de vehicule, format dintr o autoutilitara și o semiremorcă, condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Bughea de Jos, pe banda 1, în aceeași direcție de mers.

Barbatul din Alimpești a fost accidentat in urma impactului, fiind transportat la spital in vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, anunță IPJ Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 4,774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: