Pieton lovit de mașină. Update: A murit la spital!

Un grav accident de circulație s-a produs marți seara în cartierul Vădeni, din Târgu Jiu, în apropiere de Complexul Păltiniș. Un bărbat care ar fi traversat strada fără să se asigure și prin loc nepermis a fost lovit de o mașină. Pietonul a fost transportat la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva și au declarat decesul.

Din primele date, oferite de polițiștii care au cercetat evenimentul, bărbatul ar fi traversat neregulamentar strada și acroșat de un BMW. Pietonul a fost rescuscitat și transportat, de urgență, la spital. „N-a avut viteză. șoferul a fost în fața mea, cu două, trei mașini. Nu avea mai mult de 40-50 de km/oră. Pur și simplu, omul i-a ieșit în față, a frânat, dar nu l-a mai putut evita”, a spus un șofer care a văzut totul.

"Din cercetările efectuate de politisti la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 60 de ani, din municipiul Targu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din localitate, din direcția Castelul de Apă, în direcția Turcinești, a acroșat cu partea dreaptă a autoturismului un bărbat de 60 de ani, din comuna Lelești, care a traversat neregulamentar strada, prin loc nepermis, nemarcat și nesemnalizat corespunzător, proiectându-l pe partea carosabilă. Bărbatul a fost resuscitat de către cadrele medicale, insa a fost constatat decesul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate. În zonă, restricția de viteză este de 30 de km/oră. Acolo au mai fost spulberați doi pietoni, soț și soție, pe trecerea de pietoni. Ei n-au mai avut nicio șansă. Au murit pe loc.

Vizualizări: 5,847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: