Gorjeni opriți în trafic la Alunu. Ce aveau în mașină!

Doi bărbaţi din Gorj au fost amendaţi cu 2.000 de lei după ce au fost prinşi de poliţiştii vâlceni cu 630 de litri de gazolină pentru care nu deţineau acte de provenienţă, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, agenţii de la circulaţie i-au descoperit pe cei doi gorjeni, unul dintre ei şi fără permis de conducere, în trafic, la Alunu, după ce au primit informaţii că aceştia ar transporta ilegal produse petroliere şi au organizat mai multe filtre pe drumurile din judeţ pentru prinderea lor. 'La data de 24 iunie a.c., poliţiştii, în baza informaţiilor deţinute, au oprit pentru control, pe raza comunei Alunu, două autoturisme. Unul dintre autoturisme era condus de un bărbat de 34 de ani, din judeţul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 270 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deţinea aviz de însoţire a mărfii. Celălalt autoturism era condus de un bărbat de 43 de ani, tot din judeţul Gorj, iar în urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 360 litri de produs petrolier, ce pare a fi gazolină, pentru care bărbatul nu deţinea aviz de însoţire a mărfii. De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul de 43 de ani, nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, pe numele său fiind întocmit un dosar penal', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Întreaga cantitate de produs petrolier descoperită a fost confiscată, iar cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu 2.000 de lei, poliţiştii anunţând că vor continua verificările în acest caz pentru a descoperi şi de unde a fost luată gazolina. (A.A.)

Vizualizări: 2,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: