Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mașină răsturnată, șoferiță rănită

O femeie a rămas încarcerată minute bune după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat. Accidentul a avut loc duminică dimineața la Bumbești Pițic, în județul Gorj.

Din cercetările efectuate la fata locului, s-a stabilit faptul că o femeie de 49 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 Bumbești-Pitic, din direcția Târgu Jiu către Râmnicu Vîlcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se pe partea stângă a direcției de deplasare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a intervenit la fața locului cu două echipaje de descarcerare, dar localcinii au reușit să o scoată pe femeie dintre fiarele contorsionate înainte de ajungerea acestora.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni și a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosarul penal, sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: