Mașină și ATV, acoperite cu găleți de vopsea

Un accident rutier a avut loc joi, 13 septembrie, în Târgu Jiu, în apropierea Centrului Militar Gorj. Un autoturism și un ATV au intrat în coliziune. În urma impactului, ATV-ul a ajuns într-un pom de pe marginea străzii.

Cu acest ATV, un tânăr transporta câteva găleți cu vopsea de culoare albă. După ce autovehiculele s-au ciocnit, vopseaua s-a revărsat peste tot, atât pe mașina condusă de un bărbat din Dănești, cât și pe jos și pe zona verde.

Conducătorul ATV-ului a spus că a suferit leziuni în urma impactului, drept pentru care o ambulanță s-a deplasat la fața locului. Șoferul mașinii a explicat cum s-a produs accidentul. ”Dădeam semnalizare dreapta, să parchez, dânsul a venit din spate și m-a lovit în partea dreaptă a mașinii. Venea din spate, avea viteză foarte mare. Când m-am uitat în oglindă și am dat semnalizarea, el nu era în spate”, a spus Ștefan Hotgon.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție. Conducătorul ATV-ului i-a spus agentului că el are o altă variantă în ceea ce privește modul în care s-au petrecut lucrurile. ”Aveam lavabilă în spate. O duceam aici, în apropiere. Eram pe banda mea. Dânsul a făcut dintr-o dată dreapta, fără să se asigure în oglindă. Eram la jumătatea mașinii dânsului. Când m-a acroșat, nu am mai avut ce să mai fac. Noroc că am intrat pe dreapta și m-am proptit în pomul acela”, a spus tânărul.

Oamenii legii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. ”Conducătorul unui autoturism, de 54 ani, din comun Dănești, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un ATV condus de un tânăr de 28 ani, din Târgu Jiu. Tânărul spune că are unele dureri și a chemat ambulanța pentru îngrijiri medicale”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 6,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: