Măștile de protecție, neinteresante pentru târgujieni

Materialele sanitare de protecție anti-Covid, trimise de către Guvernul României, nu par tentante pentru gorjeni. La Târgu Jiu au ajuns aproximativ 4.000 de astfel de materiale, însă, din păcate, cetățenii nu au prezentat interes.

În plină pandemie de coronavirus, oamenii trebuie să respecte anumite reguli impuse, fiind vorba despre folosirea dezinfectantului, purtarea măștii de protecție, dar și păstrarea distanțării sociale.

Și cum mulți nu au posibilitatea achiziționării de măști de protecție, ori de dezinfectant, guvernul a alocat câteva mii de astfel de materiale sanitare pentru Târgu Jiu, acolo unde doar puțin peste 900 de produse au fost distribuite nevoiașilor.

”La pensionari au fost distribuite 178 de cutii, la persoanele cu handicap 208 cutii, iar la persoanele cu ajutor social și familii monoparentale doar 508 cutii. De exemplu, astăzi doar 2 persoane au venit. Nu se îngrămădesc, dar noi face mereu apel să vină să le ridice”, a spus Camelia Rusta, șeful Centrului Magnolia din Târgu Jiu.

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: